Deelnemers informatie

UPDATE NATTIGHEID:
Vorig jaar was het ‘warm & stoffig’ bij de Uilentorenloop; daar zullen we dit jaar geen last van hebben. Het weer voor zaterdag overdag ziet er goed uit, maar een klein gedeelte van de hardloopronde wordt niet op tijd droog.

Daarom hebben we besloten het segment ‘3. Hoekje door het bos’ (zie parcours) uit de route te halen. Het blijft daar nog zo modderig, smal en glad, dat we het te onveilig vinden. De markering van het parcours is aangepast. De ronde wordt nu ongeveer 5 km in plaats van 5,5 km.

Ook op het segment ‘4. Kors Paterpad’ – omgedoopt tot ‘Kors Waterpad’ – kunnen nog flinke plassen liggen. Er zijn op dit moment zelfs nog plassen waar je niet omheen kan. Maar door het verschil in ondergrond (zand/grind) kun je daar in onze ogen veilig doorheen. Hou daar rekening mee bij het inpakken van je tas.

De ronde voor de Kids Runs ligt gelukkig hoog en droog, dus daar speelt dit niet.


Beste deelnemer,

Wat leuk dat jij mee gaat doen aan de 25ste editie van de Uilentoren Loop op zaterdag 1 juni 2024!

Na 15 jaar afwezigheid, hebben we in 2023 met een nieuw team deze mooie Leersumse hardlooptraditie nieuw leven ingeblazen. Wij zijn er klaar voor om dit jaar opnieuw een prachtig, en misschien wel het gezelligste, hardloop- en wandelevenement neer te zetten.

LET OP:
doe je mee als ‘wandelaar’ bij de Uilentorenloop in Leersum?
Lees dan hier verder:
Deelnemersinformatie wandelaars

Op deze pagina vind je informatie over:

Zorg ervoor dat je goed voorbereid aan de start verschijnt door alle informatie op deze pagina door te nemen. Je wordt geacht deze te kennen voor veilige en plezierige deelname.

Heb je n.a.v. deze informatie nog vragen? Kijk op onze website of social media voor de meest up-to-date informatie, of stuur een mail naar organisatie@uilentorenloop.nl.

Wij wensen je een goede voorbereiding en een super leuke en goede dag in Leersum toe.

Organisatieteam Uilentoren Loop Leersum

“Als kind al meegelopen, nu weer een keer terug in mijn geboorteplaats. We doen mee met de hele familie!”

Voorbereidingen

Maak een goede planning voor jouw deelname. Let nog even op een paar typische zaken rondom de Uilentoren Loop in Leersum:

Haal (ruim) op tijd je startnummer op

Het wedstrijdsecretariaat bevindt zich in Sport- en Cultuurcentrum De Binder, aan de Hoflaan 29 in Leersum.

Je kan daar terecht op vrijdag van 15:00 tot 19:00 of op zaterdag van 9:00 tot uiterlijk 12:25.

Voor alle type deelnemers is er een goede reden om zich vooraf hier te melden:

 • Wandelaars om te laten weten dat je er bent en gaat deelnemen. Je krijgt een voucher, die je na afloop bij de Uilentoren kan inruilen voor een herinneringsbeker (met inhoud).
 • Last-minute inschrijvers om nog één van de laatste startnummers te verkrijgen. Inschrijven en betalen gaat online, via deze link.
 • Kids en hardlopers om je startpakket op te halen. Je ontvangt van ons alles wat je nodig hebt voor een geweldige dag:
 1. Jouw persoonlijke startnummer + 4 speldjes. Graag bevestigen op de voorkant van je shirt. Niet vouwen om tijdregistratie-chip heel te houden.
 2. Voor Kids: Bon voor gratis zwemmen in het Bosbad Leersum. Ga na het rennen lekker zwemmen in een van de mooiste zwembaden van Nederland. Of neem iemand mee, als je zelf al een abonnement hebt.
 3. Voor volwassenen: Consumptiemunt om onder het genot van een drankje gezellig na te praten. De munt is alleen zaterdag 1 juni 2024, vanaf 13:00 uur in te leveren voor een drankje naar keuze bij De Binder.
 4. Voor allen: Jouw Bumper- /Kliko- /Koffer- /Deur-sticker. Laat zien hoe trots je bent op jouw deelname aan de Uilentoren Loop (en weet vanaf nu je auto, kliko of koffer altijd van verre te herkennen).
 5. Eventuele ‘extra bestellingen’ die je bij het inschrijven hebt afgenomen.
Vaak gestelde vragen (1)

We krijgen de volgende vragen vaak binnen. Bij deze de antwoorden:

Afhalen voor iemand anders?
Ja, je mag meerdere startnummers afhalen. Als diegene van wie je het nummer ophaalt, dat zelf ook maar weet.

Meelopen met een kind?
Ouders mogen als begeleider meelopen met hun kind bij de Kids Run. Zij hoeven zich daar niet voor in te schrijven.

Hoe kan ik een wijziging doorgeven?
Je kan ons een e-mail sturen op organisatie@uilentorenloop.nl . Of je kan bij het wedstrijdsecretariaat langskomen bij de tafel voor ‘wijzigingen’.

Waar kan ik mijn sportshirt afhalen?
In het inschrijfbureau is er een aparte rij voor het afhalen van je shirt. Of je een shirt hebt besteld, en in welke maat, staat op je startnummer met een icoon.

Kan ik alsnog een Uilentorenloop sportshirt bestellen?
We hebben een paar extra shirts besteld voor wie de kans op zo’n uniek shirt heeft laten lopen tijdens het inschrijven (op = op!). Die kun je bestellen via de Slimmer Presteren Webshop. Kies voor de optie ‘afhalen’, en je shirt ligt klaar op het inschrijfbureau.


Het is vanaf het inschrijfbureau nog zeker 10-15 minuten wandelen naar de startvakken bij de Uilentoren.

Daarom SLUIT het wedstrijdsecretariaat om 12:25 (zelfs als er nog een rij staat). Twee tips:

 1. Woon je in (de buurt van) Leersum, kom eventueel al vrijdag tussen 15:00 en 19:00 langs om je nummer op te halen.
 2. Of kom zaterdag al lekker vroeg, en maak gebruik van onze Slimmer Presteren Podcast foyer in De Binder. Wetenschapsjournalist Jurgen van Teeffelen en top-coach Guido Vroemen gaan graag met je in gesprek.

Kom op de fiets of carpool

Het dorp Leersum heeft geen parkeerplaats voor honderden auto’s. Parkeren moet ergens langs de straat in het dorp, en daar is beperkt plek.

 • Dus woon je op fietsafstand, kom op de fiets.
 • Of zet je fiets in de trein of auto, en fiets vanaf station Maarn of Driebergen.

Als je toch met de auto komt?

Is er voor jou echt geen andere optie dan met de auto te komen, dan kun je parkeren in de buurt rondom De Binder (Hoflaan 29 in Leersum).

Is daar geen plek, dan kun je ook eens kijken in de buurt ten noorden van de N225. Bijvoorbeeld in de Lomboklaan, Koningin Julianalaan, Burgemeester van den Boschlaan of Bergweg.

Denk vooraf nog even aan deze 3 belangrijke tips:

 1. Kijk of je met iemand kan carpoolen; dat scheelt weer een auto op straat.
 2. Parkeer nooit voor iemands uitrit en zorg dat er altijd genoeg ruimte blijft voor hulpdiensten.
 3. Houd in je planning rekening met het zoeken van een parkeerplek en een wandeling naar het inschrijfbureau bij De Binder (de koffie staat klaar ☕️).

“Ben 4 weken in Nederland (vanuit Australië) en wil graag 4 medailles als souvenir”

Wat is handig om mee te nemen?

Misschien is dit voor jou de eerste keer dat je meedoet aan een hardloopwedstrijd. Daarom hier een lijstje met handige spullen om mee te nemen naar de Uilentoren Loop:

UPDATE NATTIGHEID:
Wellicht handig om een extra paar droge sokken en schoenen mee te nemen voor na afloop.

Bij Sport- en Cultuurcentrum De Binder zijn ook douches beschikbaar. Die vind je door in entree de trap naar beneden te nemen.

 1. Hardloopschoenen: Zorg ervoor dat je comfortabele en geschikte hardloopschoenen draagt die zijn ingelopen.
 2. Sportkleding: Kies ademende en vochtregulerende kleding die geschikt is voor de weersomstandigheden op de dag van de wedstrijd. Draag bij warm weer een shirt van lichte kleur, zoals bijvoorbeeld het ActiveDry Slimmer Presteren shirt.
 3. Startnummer: Vergeet niet je startnummer op een zichtbare plek op je kleding te bevestigen. Je krijgt jouw persoonlijke startnummer + 4 veiligheid-speldjes in je startpakket bij het wedstrijdsecretariaat.
 4. Tijdregistratiechip: Er zit een tijdregistratiechip achter op je startnummer. Daarom is het belangrijk dat je dit niet vouwt; dan kan de chip beschadigen en werkt deze mogelijk niet meer goed.
 5. Drinken: Zowel bij De Binder als bij de Uilentoren is een bar met koffie, thee en fris, voor zowel voor als na de wedstrijd. Voor alle deelnemers is er bij de finish (of doorkomst) water beschikbaar. Halverwege de ronde staat ook een post met water.
 6. Eten: Als je tijdens de wedstrijd extra energie nodig hebt, overweeg dan energiegels, sportrepen of andere snacks mee te nemen.
  LET OP DAT JE GEEN ENKELE VERPAKKING ACHTERLAAT. Nergens (behalve in de prullenbakken natuurlijk). Na de finish hebben we een buffet met vers fruit voor je, dankzij Plus Leersum.
 7. Zonnebrandcrème: Bescherm jezelf tegen de zon door zonnebrandcrème aan te brengen voordat je begint te lopen, vooral op blootgestelde delen van je lichaam. Behalve op je voorhoofd, want dan loop je het risico dat het met zweet in je ogen stroomt. Om je voorhoofd toch niet te verbranden:
 8. Pet of zonneklep: Draag een pet of zonneklep om je gezicht te beschermen tegen de zon en om zweet uit je ogen te houden.
 9. Extra kleding: Afhankelijk van de weersomstandigheden kan het handig zijn om extra kleding mee te nemen, zoals een lichtgewicht jack of een droog shirt voor na de wedstrijd.
 10. Mobiele telefoon: Het is niet noodzakelijk, maar overweeg om je mobiele telefoon mee te nemen voor noodgevallen, het maken van foto’s en om contact te houden met vrienden of familie.

Onthoud dat de specifieke benodigdheden kunnen variëren afhankelijk van de lengte van de wedstrijd, de weersomstandigheden en je persoonlijke behoeften. Zorg ervoor dat je alles vooraf klaarlegt en controleert, zodat je zonder zorgen aan de start kunt verschijnen.

Laat je oortjes thuis

Sporten met muziek is fijn. Stimulerend zelfs. Toch willen we je vragen om misschien eens je oortjes niet mee te nemen bij deze wedstrijd.

We geloven dat het dragen van oortjes niet bijdraagt aan het ‘gezelligste hardloop event’, vanwege de volgende redenen:

 • Het is moeilijker om een praatje te maken met andere deelnemers.
 • Je hoort de persoonlijke aanmoedigingen van het publiek niet (goed).
 • Je mist de vrolijke klanken van ons dweilorkest langs het parcours.
 • Verderop in het bos, hoor je het prachtige concert van de vele vogels niet.

Dat zouden al genoeg redenen moeten zijn. Maar voor wie nog twijfelt, nog een paar argumenten met betrekking tot je veiligheid (en dus plezier):

 1. Met oortjes in hoor je de aanwijzingen van de beveiligers langs het parcours en de speakers niet (goed).
 2. Met oortjes in hoor je snellere lopers, die je willen/moeten inhalen niet (goed) aankomen. Voor zowel jou, als hen, niet fijn.
 3. Het is niet volledig uit te sluiten dat andere gebruikers van het bos (fietsers, ruiters, wandelaars) zich op het parcours bevinden. Dat is formeel toegestaan, en dan moeten we elkaar de ruimte geven. Wel zo fijn als je ze hoort als ze je waarschuwen.

Kortom: de Uilentoren Loop in Leersum loop je met al je zintuigen open. Probeer het eens!

	"Een vriendin loopt mee en ik dacht gezellig mee te lopen met haar!"

ProgrammA Uilentoren Loop Leersum 2024

Het programma van vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni 2024 ziet er
(onder voorbehoud van wijzigingen) als volgt uit:

Vrijdag31 mei 2024
15:00
Opening wedstrijdsecretariaat in de Binder
voor afhalen startnummers en beantwoording vragen
19:00Sluiting wedstrijdsecretariaat
Zaterdag1 juni 2024
09:00Opening wedstrijdsecretariaat in de Binder
10:30Ontvangst luisteraars Slimmer Presteren Podcast in de Binder
10:30
11:00
Start Wandelserie – 1 Ronde (5,5km)
11:55Sluiting na-inschrijving Kids Runs (ivm benodigde tijd om bij de start te komen)
12:25Start Kids Runs – 1, 2 of 3 kleine rondes van 600m
12:25
Sluiting wedstrijdsecretariaat: iedereen moet startnummer opgehaald hebben en zich begeven naar de start bij de Uilentoren (zo’n 700m wandelen)
13:00Start 10,5 km serie – 2 rondes
13:00Start 15,5km serie – 3 rondes
13:07Start 5,5km serie – 1 ronde
vanaf
14:00
Nagenieten en napraten bij De Binder
14:15Prijsuitreikingen verwacht vanaf 14:15 bij de Uilentoren
15:00Finish limiet: Het parcours wordt opgeruimd en niet meer bewaakt.


UPDATE NATTIGHEID:
Vorig jaar was het ‘warm & stoffig’ bij de Uilentorenloop; daar zullen we dit jaar geen last van hebben. Het weer voor zaterdag overdag ziet er goed uit, maar een klein gedeelte van de hardloopronde wordt niet op tijd droog.

Daarom hebben we besloten het segment ‘3. Hoekje door het bos’ (zie parcours) uit de route te halen. Het blijft daar nog zo modderig, smal en glad, dat we het te onveilig vinden. De markering van het parcours is aangepast. De ronde wordt nu ongeveer 5 km in plaats van 5,5 km.

Ook op het segment ‘4. Kors Paterpad’ – omgedoopt tot ‘Kors Waterpad’ – kunnen nog flinke plassen liggen. Er zijn op dit moment zelfs nog plassen waar je niet omheen kan. Maar door het verschil in ondergrond (zand/grind) kun je daar in onze ogen veilig doorheen. Hou daar rekening mee bij het inpakken van je tas.

De ronde voor de Kids Runs ligt gelukkig hoog en droog, dus daar speelt dit niet.

Parcoursen Uilentoren Loop

Het parcours van de Uilentoren Loop in Leersum biedt een prachtige en uitdagende hardloopervaring door de schilderachtige omgeving.

Het parcours is voor 97% onverhard en vrijwel overal breed genoeg om elkaar gemakkelijk te passeren. Feitelijk is de Uilentorenloop dus een trail-run; of wat we vroeger noemden een ‘cross’ of een ’trimloop’.

Voor supporters zeer goed bereikbaar om deelnemers op meerdere plekken aan te moedigen.

Bij de Uilentorenloop kun je meedoen aan de volgende afstanden:

 • 5,5 kilometer (1 ronde)
 • 10,5 kilometer (2 rondes)
 • 15,5 kilometer (3 rondes)
 • Kids runs (1, 2 of 3 kleine rondes – start 12:25)
 • Wandeltocht (1 ronde – start 10:30 – 11:00)

Aangezien Leersum in het hart van de Utrechtse Heuvelrug ligt, zitten er ook wat hoogtemeters in het parcours. In totaal zo’n 45 hoogtemeters, dalen én klimmen.

Of je nu een ervaren hardloper bent of net begint met je hardloopavontuur, het parcours van de Uilentoren Loop zal je zeker verrassen en motiveren.

Het is een unieke kans om jouw hardloopvaardigheden te testen en tegelijkertijd te genieten van al het moois dat Leersum te bieden heeft.

Foto: Cees Keur

Vaak gestelde vragen (2):

Markering parcours?

Het parcours is voorzien van pijlen, linten en parcourswachten om je zo soepel mogelijk door de ronde te laten komen.

Echter, pijlen en lint kunnen door andere gebruikers in het bos worden weggehaald, en een persoon langs het parcours kan net even druk zijn met het waarschuwen van een passant of deelnemer.

Mocht je per ongeluk (of expres) verkeerd lopen, is dat je eigen verantwoordelijkheid. Bestudeer de route dus vast een keer. Wanneer je klikt op de linker kaart, kom in een interactieve omgeving waar je kunt in- en uitzoomen. Ook kun je daar een .gpx van de route downloaden.PrijsuitreikingEN

Als je met succes de finish op jouw afstand weet te bereiken, ga je niet met lege handen naar huis. Lees maar even mee:

ALLE DEELNEMERS KRIJGEN EEN BLIJVENDE HERINNERING

Alle kids ontvangen na de finish een medaille, en een bon die ook nog eens gratis toegang geeft tot het Bosbad in Leersum. Dat is 2x keer plezier voor één keer inschrijven!

Alle volwassen deelnemers krijgen een beker! Dit was een jarenlange traditie, die we graag in stand houden. Deze beker wordt mogelijk gemaakt door de Plus Leersum en is een uniek collectors item.

ER ZIJN OOK PRIJZEN TE WINNEN

Het draait bij de Uilentoren Loop vooral om de gezelligheid, maar voor de snelste 3 dames én heren op de 5 km, 10 km en 15 km afstanden hebben we een geweldig prijzenpakket samengesteld.

Het prijzenpakket bestaat uit:

 • 🏅 Gratis deelname in 2025
  Mis deze kans niet om deel te nemen aan volgende editie van de Uilentorenloop, helemaal gratis!
 • 🧦 Een exclusief paar Slimmer Presteren Podcast snelle sokken
  Loop in stijl met deze super snelle sokken van de Slimmer Presteren Podcast.
 • 🛍️ Shoptegoed bij Duursport webshop AtheleteSportsWorld (ASW)
  AtheleteSportsWorld zorgt voor die geweldig indrukwekkende finishboog. De eerste 3 mannen en vrouwen per afstand die daar onderdoor komen, krijgen een waardebon om eens lekker te shoppen.
 • 🎳 Bowlen bij Landgoed Ginkelduin
  Molencaten vakantiepark Ginkelduin in Leersum beschikt over een geweldig gezellige bowlingbaan. Ook daarvoor krijgen de eerste 3 mannen en vrouwen per afstand een tegoedbon. Strike!

Dit is jouw kans om niet alleen te schitteren op de Uilentorenloop, maar ook om in de prijzen te vallen met deze fantastische prijzenpakketten. Train hard, wees snel en pak jouw kans om op het podium te komen.

LEERSUMS KAMPIOENSCHAP (LK) HARDLOPEN 🏆

Inwoners van Leersum maken automatisch kans op de titel van ‘snelste man of vrouw van Leersum’ op de 5 km, 10 km en 15 km afstanden. En niet alleen dat, er ligt ook een fantastisch prijzenpakket op je te wachten!

 • Winnaars-boeket van Kees de Nobel Bloemen en Planten. De snelste man en vrouw uit Leersum op elke afstand ontvangen een prachtig boeket, verzorgd door Kees de Nobel Bloemen en Planten. Laat je prestaties bekronen met een kleurrijk en geurig cadeau.
 • Tegoedbon voor Martino IJssalons. Als kampioen van Leersum ontvang je ook een tegoedbon voor Martino IJssalons ter waarde van de afstand die je hebt gewonnen (€5, €10 of €15). Geniet van heerlijk ambachtelijk ijs als beloning voor jouw sportieve prestatie.
 • 🏅 ‘Opschep-recht’ als snelste hardloper van Leersum. En alsof dat nog niet genoeg is, ontvang je ook een jaar lang het ‘opschep-recht’ dat jij de snelste hardloper van Leersum op jouw afstand bent. Pronk met je titel en geniet van de roem die bij deze overwinning hoort!


Wie doen er mee?

Het wordt natuurlijk pas echt gezellig, als je weet wie er nog meer komt. Op onderstaande lijsten kun je zien wie er op dit moment staan ingeschreven:

 • Deelnemerslijst 5,5 km
 • Deelnemerslijst 10,5 km
 • Deelnemerslijst 15,5 km
 • Deelnemerslijst Kids Run 1 Ronde
 • Deelnemerslijst Kids Run 2 Rondes
 • Deelnemerslijst Kids Run 3 Rondes
 • Deelnemerlijst Wandelaars

👉 zie https://inschrijven.nl/dln/uilentorenloopleersum.html


“Leuke omgeving, en een race motiveert om weer lekker te trainen”

Wedstrijdregels

We ontkomen er niet aan. Dit is een evenement met veel verschillende deelnemers, en ook nog een competitie element met mooie prijzen.

Daarom goed om deze punten nog even tot je te nemen:

 • De wedstrijd wordt niet georganiseerd onder auspiciën van de Atletiekunie.
 • De uitslag wordt opgemaakt op basis van de ‘netto tijd’ die geregistreerd wordt door de tijdregistratiechip. Voor de top 3, en dus de prijsuitreikingen, geldt de volgorde van aankomst bij de finish (bruto tijd).
 • Iedere deelnemer dient zelf het parcours te kennen. Waarnemers langs het parcours zullen eventueel afsnijden doorgeven aan de wedstrijdleiding.
 • Ongevallen en verwondingen dienen direct te worden gemeld bij de organisatie en EHBO.
 • De wedstrijdleiding heeft het recht om, na overleg met de EHBO of de parcourscommissie, een deelnemer op medische gronden of wegens overtreding van de reglementen uit de wedstrijd te halen.
 • Wanneer de atleet de wedstrijd verlaat, dient hij/zij zich af te melden bij iemand van de organisatie met vermelding van naam en woonplaats.
 • Als de omstandigheden daartoe aanleiding geven, behoudt de organisatie zich het recht voor het parcours te wijzigen, de start uit te stellen of het hele evenement te annuleren.
 • In alle niet voorziene gevallen beslist de wedstrijdleiding. De beslissingen van de wedstrijdleiding zijn bindend.

Krijg je hierdoor zin nog meer in juridische teksten, lees dan vooral nog een keer de Algemene Voorwaarden, die je bij inschrijving akkoord hebt verklaard.


faciliteiten

Om je goed voor te bereiden op je deelname is het volgende handig om te weten:

Kleedruimtes en douches

Bij Sport- en Cultuurcentrum De Binder zijn kleedkamers en douches.
In gymzaal 3 kun je eventueel je tas of kleren achterlaten.
Dit is een onbewaakte garderobe, op eigen risico.

Kluisjes

Er zijn geen kluisjes aanwezig. Berg je waardevolle spullen slim op of geef ze af aan je supporters.

Toiletten

Er zijn op een aantal plaatsen toiletvoorzieningen:

 • in Sport- en Cultuurcentrum De Binder, zowel op de begane grond als in de kleedkamers. Op de begane grond is ook een mindervaliden toilet aanwezig.
 • vlak voor de startvakken op de Lomboklaan, ter hoogte van de Bergweg.

De bewoners aan de Lomboklaan (en daarmee wij als organisatie) maken zich erg zorgen over ‘wildplassers’. Dat willen we niet, ook al lijkt het soms aanlokkelijk.

Daarom hebben zij zowel zichtbare als onzichtbare camera’s geplaatst die wildplassers vastleggen. Beelden zullen (wellicht) worden gedeeld op social media. Niet wildplassen in het dorp dus.

Afval

Wij willen dit evenement nog vele jaren organiseren. Het spreekt voor zich dat er geen enkel afval (bijv. van sportvoeding) mag worden achtergelaten op het parcours, de straten van Leersum, of rondom de start-finish.

Enkel bij verzorgingsposten en rondom start-finish zullen afvalbakken aanwezig zijn. Op het moment dat een deelnemer op een andere plaats afval weggooit, zal deze direct worden gediskwalificeerd!

EHBO

Er zal een EHBO-post aanwezig zijn naast de start-finish bij de Uilentoren. Daarnaast zal er een EHBO-er met een fiets aanwezig zijn op het parcours.

Na afloop van de wedstrijd

Na afloop hopen we dat je nog lang blijft hangen om na te praten. Daarom ontvang je in het startpakket een consumptiemunt, die alleen op de wedstrijddag vanaf 13:00 in te leveren is bij de bar van De Binder.

Denk er aan om bij thuiskomst jezelf even goed op teken te checken; we sporten in de natuur!

“Fantastisch dat er weer een hardloopwedstrijd in mijn eigen dorp is!”

Tot slot

Een ding hebben we zaterdag 1 juni allemaal met elkaar gemeen: voor alle deelnemers, mensen die meehelpen, omwonenden , toeschouwers en ons als organisatie:

Wij maken met elkaar samen de Uilentoren Loop in Leersum.

Wat wij met elkaar gaan meemaken, is op deze manier nog nooit eerder gebeurd.
Dat is bijzonder, opwindend… en ook behoorlijk spannend!

Dit evenement wordt voor 100% georganiseerd door vrijwilligers met een passie voor hardlopen, het dorp Leersum of een mooi evenement. Liefde voor samen sporten in de prachtige natuur van de Utrechtse Heuvelrug.

Wij doen ons uiterste best om alles zo goed en soepel mogelijk te laten verlopen, zodat iedereen een geweldige dag beleeft.

En tegelijkertijd zullen er altijd dingen zijn die anders uitpakken dan gedacht. Wellicht dingen die toch niet zo’n goed idee blijken. Of dingen die gewoon ronduit misgaan.

We hopen dat we kunnen rekenen op jouw positieve inslag, je flexibiliteit en je doorzettingsvermogen.

Spreek ons aan of mail ons op organisatie@uilentorenloop.nl als er iets onduidelijk is, of in jouw ogen niet goed gaat.

En na afloop sturen we je een korte enquête om ons vooral te laten weten wat je goed vond en wat we volgende keer wellicht toch echt beter kunnen of moeten doen.

Wij hebben er in ieder geval ontzettend veel zin in! Jij ook?

Tot zaterdag,

Gerrit, Robbert, Matthijs, Ans, Marrit, Wilco, Joëlle, Erwin, Marga, en vele betrokken mensen die komen helpen om dit mogelijk te maken.


Partners Uilentoren Loop Leersum

Om zoveel mogelijk mensen te bereiken en het inschrijfgeld zo laag mogelijk te houden, zijn we trots om met de volgende verenigingen en bedrijven samen te werken:

Beginnerscursus hardlopen

More Stability Leersum
Iedere dinsdagavond,
in 12 weken naar de 5,5km.
Lees meer>>

RunXperience Amerongen
Iedere zaterdagmorgen,
in 9 weken naar de 5,5 of 10,5km.
Lees meer>>

Lokale sportaanbieders

Leden van onderstaande sportaanbieders krijgen €2,50 korting op het inschrijfgeld. Informeer naar de kortingscode.

GreenRace
Sporten in en vóór de natuur.
greenrace.nl

UHTT
Vrolijk beter worden in triathlon.
utrechtseheuvelrugtriathlon.nl

TRCU
Trail & Running Club Utrechtse Heuvelrug.
trcu.nl

v.v. H.D.S.
Voetbal Vereniging H.D.S. Leersum
vvhds.nl

Larsheim Tennis & Padel
Tennis & Padel Vereniging Larsheim Leersum
Larsheimtennispadel.nl

Bosbad Leersum
Een van de mooiste zwembaden van Nederland.
bosbadleersum.nl

v.v. Volleer
Volleybal Vereniging Volleer Leersum
Volleer.nl

Vélo Heuvelrug
De toerfietsvereniging op de Utrechtse Heuvelrug
Veloheuvelrug.nl

We zijn op dit moment nog in gesprek met diverse verenigingen en aanbieders om ze aan deze lijst toe te voegen.

HOOFDSPONSORS:

Slimmer Presteren Podcast
De leerzaamste podcast voor recreatieve duursporters.
slimmer-presteren-podcast.nl

Plus Leersum
Iedereen die meeloopt krijgt een blijvend aandenken dankzij Plus.
plus.nl/leersum

Makelaardij De Terp
Thuis op de Utrechtse Heuvelrug.
makelaardijdeterp.nl

SPONSORS:

AthleteSportsWorld
De duursport webwinkel van Nederland.
athletesportsworld.com

De Binder
Sport- en Cultuurcentrum de De Binder, Leersum.
Debinder.nl

Landgoed Ginkelduin
Het gezelligste vakantiepark in Leersum maakt jouw weekend Uilentoren Loop onvergetelijk.
molecaten.nl/landgoed-ginkelduin

Expert Leersum
Expert Leersum wenst alle deelnemers veel succes!
expert.nl/winkels/leersum

Smits Modeschoenen Heusden
Mooie schoenen met een glimlach ‘uit het mooiste plekje van Nederland’.
smitsschoenen.com

Volvo Reede Amerongen
Vindt de nieuwste Volvo modellen en de beste Volvo occasions.
reede.nl

Hoor en Zie
Sponsor EMM Dweilorkest om zintuigen te prikkelen
hoorenzie.nl

The Readshop Doorn
Dé gemakswinkel op het gebied van lezen,kantoor en cadeau.
fb.com/TheReadshopDoorn

Somatic Fysio & Sport
Met een gemiddelde klantwaardering van 9.1
somatic.nl

Autobedrijf Cees Veer
Deskundig, toegewijd en alle merken en modellen welkom.
autobedrijfceesveer.nl

its-DSign
Reklame, signage en print.
its-dsign.nl

Van de Waerdt
Promotietextiel en bedrijfskleding.
vandewaerdt.nl

Martino IJs
Snelste man en vrouw van Leersum smullen lekker ijs.
martinoijs.nl

Kees de Nobel
Snelste man en vrouw van Leersum krijgen bloemen.
keesdenobelbloemen.nl

Interesse om een bijdrage te leveren aan dit evenement?

Neem gelijk even contact op via organisatie@uilentoren-loop-leersum.nl